Husker du denne logoen?

Publisert: 01.01.2023

Fra 2000 og frem til 2003 hadde stiftelsen Bilist 2000 ca. 140 000 medlemmer i Norge, som hadde denne logoen festet bak på bakvinduet. 17 medlemmer vant hver sin nybil og flere andre vant ulike gevinster og varer fra våre samarbeidspartnere.

Fornuft i trafikken skal belønnes og dette er fortsatt vårt budskap. Nå heter kampanjen Bilist1.

Bruke bilbelte, blinklys og alt hva Vegtrafikkloven § 3 sier om aktpågivende, hensynsfullhet osv …………

Kampanjen vil pågå til vi har nådd målet på minst 300 000 medlemmer i Norge og lansering internasjonalt.

Vi trakk 17 biler sist blant våre medlemmer og nå fortsetter vi med nye modeller basert på elektrisitet/hybrid og vårt bidrag er på kr. 250 000,- til valgfri modell fra våre samarbeidspartnere, når vi passerer 10 000 nye medlemmer!

Deretter vil vi fortsette vervingen og for hver nye 10 000 medlemmer, så vil vi trekke bil nummer 19, osv…..

Fornuft i trafikken skal belønnes…….

Hvordan brukes inntektene?

Styret i Bilist1 har satt opp en grov fordeling av medlemsinntektene til følgende:

25 % går til gevinst til medlemmer

25 % går til administrasjon

25 % går til markedsføring

25 % går til støtte til trafikksikkerhetstiltak. I 2021 var dette pilotprosjektet med bussvert/vertinne.

Piotprosjekt 2023

Styret i Bilist1 har valgt å støtte et pilotprosjekt som skal sikre sikkerheten om bord i buss, spesielt for skoleskyss – med å innføre en ny yrkestittel bussvert/vertinne. Les mer om dette under Aktuelle prosjekt.

Vi søker ildsjeler

Bilist1 søker også etter frivillige ildsjeler i alle kommuner på landsbasis. Vi ønsker å bygge opp organisasjonen fra «grasrota». Betalt medlemskap gir en stemme og innflytelse i oppbyggingen av organisasjonen. Bilist1 vil fortsatt arbeide for økt trafikksikkerhet i Norge, men da skal vi begynne med oss selv først. Deretter kan vi stille krav til øvrige aktører og myndigheter.

Medlemskap og vinnersjanser

Medlemskapet er personlig og innmelding skjer på hjemmesiden til Bilist1. www.Bilist1.no

 Et betalt medlemskap gir deg også tilgang til Bilist1 sitt lukkede medlemsnett. Her kan du komme med innspill, spørsmål eller andre konstruktive synspunkt knyttet til kampanjen Bilist1.

I tillegg er du med og støtter pilotprosjektet Bussvert, hvor vi skal trygge reisen for skoleskyss, ved å ha en egen bussvert/vertinne ombord som skal avlaste bussjåføren. Les mer om pilotprosjektet Bussvert.

Års medlemskap, dvs. 12 måneder frem koster kr.100,- + porto kr. 49,-. Da får du en vinnersjanse på de trekningene som skjer i 2024/2025.

Med vennlig hilsen

Geir Hopland, styreleder